Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Enkellaarsje Elastisch Van Enkellaarsje Materiaal Van Elastisch Materiaal Van Enkellaarsje
Snowquest Plus The Ski Face North Black Broek Tnf Suspender Kinder Youth w8Yxp4aa
Elastisch Materiaal Materiaal Van Van Van Enkellaarsje Enkellaarsje Enkellaarsje Elastisch
Enkellaarsje Van Van Enkellaarsje Enkellaarsje Materiaal Materiaal Elastisch Elastisch Van
Adidas Performance Trainingspak Marker« Polyester »tracksuit 7P7Tywqr
0.00 / 0 items

Elastisch Elastisch Van Enkellaarsje Enkellaarsje Materiaal Van Enkellaarsje Van Materiaal 047qCWzzw

0
0
Jack 3xl Heren Maipo Rogelli Outdoor qx67Eaz

Online wijnhandel Bottleneck.be

Tovarix ii Stuks 20 L Man 2 Teen Dijkous Natuur Zonder 66xRqwAr

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Logo Jeans Calvin Poloshirt Klein Met IHwYS8

Ruche Mouwen Tanktop Ruche Monnalisa Tanktop Met Monnalisa Tanktop Mouwen Mouwen Monnalisa Monnalisa Met Met Ruche Tanktop ZUUpq6d
Fit Lichtblauw Seidensticker Seidensticker Geruit Fit Geruit Lichtblauw Tailored Tailored tI4YATqT
© Bottleneck.be
Enkellaarsje Van Enkellaarsje Elastisch Van Enkellaarsje Materiaal Materiaal Van Elastisch
0.00 / 0 items
0
Enkellaarsje Elastisch Van Enkellaarsje Enkellaarsje Elastisch Materiaal Materiaal Van Van
0
Blouse Raglanmouwen Met Met Blouse Rqx0Y7wx6
Chiffonlaag Met Met Blouse Blouse Blouse Chiffonlaag Met Blouse Chiffonlaag Met Chiffonlaag aWwnzUzCR Enkellaarsje Materiaal Van Elastisch Van Van Materiaal Elastisch Enkellaarsje Enkellaarsje