Gratis verzending in België voor bestellingen vanaf 95€
Kind Blauw Kind Rachel Gbb Laarzen Gbb Gbb Blauw Laarzen Rachel Blauw Rachel Rachel Laarzen Gbb Kind
T Lauren Grijs Hals shirt B amp;t Ralph Ronde B6qfwgUw
Kind Gbb Blauw Gbb Gbb Kind Laarzen Blauw Rachel Rachel Kind Blauw Gbb Laarzen Rachel Laarzen Rachel
Kind Gbb Gbb Kind Blauw Kind Blauw Rachel Laarzen Rachel Gbb Laarzen Blauw Laarzen Rachel Rachel Gbb
Badjas Grijs Brilliance M Sealskin Vrouw Porto Katoen qn1wxBR8
0.00 / 0 items

Gbb Rachel Kind Rachel Gbb Laarzen Blauw Blauw Blauw Rachel Laarzen Rachel Gbb Kind Gbb Kind Laarzen rqgrpX

0
0
bh Mooie Mooie Glans bh Met Minimizer Met Minimizer Glans EqqBgO

Online wijnhandel Bottleneck.be

Jac Blauw Modern Broek Hensen Fit nBqqY6Hw

Welkom bij wijnwebshop Bottleneck.be. Bottleneck.be is gespecialiseerd importeur van artisanale Europese wijnen, met een bijzondere focus op Centraal- en Oost-Europa. Wil je onmiddellijk wijn bestellen? Klik Hier. Waar we voor staan kan u hier onder lezen.

   Europese artisanale wijnen

We kiezen bewust enkel voor artisanale Europese wijnen. Artisanaal omdat we houden van wijnen die gemaakt zijn door echte vigneron’s. Die het wijn maken in handen hebben vanaf het kweken van de druiven tot het vullen van de flessen. Die wijn maken met respect voor hun terroir, de druiven én voor u, de mensen die de wijnen drinken. Europees omdat we vinden dat er zoveel mooie wijn wordt gemaakt in Europa; waarom zouden we dan wijn tienduizenden kilometers laten reizen? We proberen als bedrijf onze ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

               Sterke wijnmakers

Bottleneck.be gelooft in sterke wijnmakers. Wijnmakers die weten dat het werk in de wijngaard het belangrijkste is. Wijnmakers die een eigen visie hebben op het wijnmaken. Die niet voor de standaard gaan. Die wijnen maken die plezieren en verbazen. Slok na slok, glas na glas. We werken zowel met wijnmakers die verantwoord telen, biologisch werken of natuurlijke wijnen maken. Zolang het goede wijn is die de filosofie van de wijnmaker weerspiegelt.

    Handige smaakstijlen om makkelijker je wijn te kiezen

Om het kiezen van een wijn makkelijker te maken zijn onze wijnen ingedeeld in handige smaakstijlen. Zo weet je dat je steeds een fles zal kiezen die aan je verwachtingen beantwoord. Heb je extra advies nodig bij je keuze kan je een mail sturen naar [email protected] Tijdens de kantooruren kan je ook bellen op het nummer 0496/931.768.

    100% proefgarantie

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze wijnen dat we je 100% proefgarantie bieden. Wat wil dat zeggen? Indien je bij ons gekochte wijnen om welke reden dan ook niet kan appreciëren, mag je gratis alle ongeopende en onbeschadigde flessen naar ons terugsturen. Wij zorgen dan voor terugbetaling of andere wijnen. Meer info hier.

     Gratis levering in België vanaf 95€

Indien u bestelt bij wijnhandel Bottleneck.be leveren wij de wijnen in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland. Indien u in België woont leveren we gratis vanaf 95€. Voor Nederland vanaf 150€. U mag er op rekenen dat uw wijnen worden geleverd binnen 4 (werk-) dagen na uw bestelling.

            Onafhankelijke reviews

Wij vinden de mening van onze klanten over onze wijnen belangrijk. Daarom kan je op onze webshop aangekochte wijnen beoordelen. Zo help jij andere klanten om een objectieve mening te vormen.
Daar belonen we je uiteraard ook voor. Na elke review ontvang je een kortingscode ter waarde van 5€. Die kan je zelf gebruiken of aan één van je vrienden geven.

       Veilig online winkelen

Onze website is een veilige website. Het hele platform is https approved. Betalingen gebeuren via de beveiligde pagina’s van Ogone.Hals amp;t Ralph B Grijs shirt Lauren T Ronde wcq70O

Fit Fit Lion Slim Short Blauw Slim Lion Blauw Lion Short Short SdO6A4q6
Dockers By Dockers By Gerli Gerli Plateausneakers Plateausneakers ZC4wgxq4
© Bottleneck.be
Kind Laarzen Gbb Laarzen Gbb Rachel Gbb Blauw Rachel Rachel Kind Blauw Gbb Kind Laarzen Rachel Blauw
0.00 / 0 items
0
Kind Blauw Laarzen Kind Gbb Blauw Rachel Blauw Gbb Gbb Rachel Gbb Laarzen Laarzen Rachel Kind Rachel
0
Sneakers Bugatti Slip Sneakers Bugatti Slip on on on Bugatti Slip HnFqWdzwAA
Slingpumps Tamaris »pinar« Tamaris Tamaris »pinar« »pinar« Slingpumps Slingpumps aRXq4RY Rachel Gbb Laarzen Rachel Gbb Kind Gbb Blauw Kind Laarzen Blauw Gbb Rachel Kind Rachel Blauw Laarzen